Адреса:

Віртуальна екскурсія бібліотекою

10 квітня працівники обласної бібліотеки для юнацтва імені Олеся Гончара ознайомили студентів-першокурсників з формами діяльності сучасної книгозбірні. Зустріч відбулася у читальному залі технікуму.


Гості ознайомили студентів зі структурою бібліотеки та провели віртуальну екскурсію її відділами.  Детальніше розповіли про роботу відділу наукової літератури, адже зібрані там книги можуть стати у нагоді студентам при підготовці до занять та навіть при написанні курсових і дипломних робіт.

Також першокурсники дізналися, що у бібліотеці проводяться зустрічі з видавцями і письменниками, презентації видавничих проектів, круглі столи з актуальних питань популяризації книги й читання, майстер-класи за участі майстрів народної творчості та «дискусійні студії». Кожен охочий може брати участь  у засіданнях Школи  самовиховання «Створи себе», «Школи безпеки життя», «Школа комп'ютерної освіти», відвідувати правознавчий клуб «Феміда», патріотичний клуб «Я – громадянин» і студію медіаграмотності та культури «Відкритий простір».

Просмотров: 344 |
Рейтинг: 0.0/0
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО