Адреса:

Випуск – 2019

27 червня 2019 р. у актовій залі технікуму відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам дорожнього та механічного відділень.




З цієї нагоди у прикрашеній залі зібралися випускники, їхні батьки, гості та викладачі технікуму. У цей день пригадували все: як вперше прийшли до технікуму, як навчалися і долали перешкоди, як дружили і закохувалися, як раділи, сумували і досягали успіхів, як змінювалися і дорослішали.

З напутніми словами до випускників і їхніх батьків звернулися заступник директора з наукової роботи Погорілий І.В. та завідуючі механічним і дорожнім відділеннями Васільєв Є.О. та Соловйова Т.С.

Щирі вітання адресували випускникам керівники груп Гуріна Т.В., Ковтун Н.В.,      Петрова Н.В., Горєва В.П. і Яковенко Л.В. Вони побажавши своїм студентам підкорення нових освітніх вершин, легкої особистої та професійної долі.

Випускники подякували своїм наставникам за те, що попри все допомагали, коли було скрутно та вірили, незважаючи ні на що.

Цьогоріч дипломи отримали 94 випускники, з них 18 – дипломи з відзнакою. За високі досягнення у навчанні, активну громадську позицію, участь у культурних та мистецьких заходах та спортивні досягнення кращі з кращих випускників були нагородженні грамотами і подяками.

Вітаємо випускників 2019-го року! Щиро бажаємо успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Пам’ятайте, що двері технікуму завжди відкриті для вас!

Просмотров: 384 |
Рейтинг: 0.0/0
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО