Адреса:

VІІ благодійний студентський бал «Допомогти так легко»


«Допомогти так легко» – саме під таким лозунгом щороку зібралась студентська молодь Полтави у переддень Міжнародного дня студента в одному з найкращих танцювальних залів міста. Під патронатом міського голови Олександра Мамая, управління у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради спільно зі Студентською радою Полтави традиційно організували для молоді щорічний благодійний студентський бал.


Даний захід завжди проводиться з благородною метою – студентська молодь збирає кошти на лікування тяжко хворих дітей та молоді міста. Щороку захід стає все популярнішим, збільшується число молоді, готової прийти на допомогу. Цього року кошти збирались на лікування маленьких хлопчиків: Вербового Дениса (діагноз – двобічний обструктивний мегауретер) та Антонюка Микити (діагноз – туберозний склероз). 

На бал були запрошені студентські делегації вищих навчальних закладів міста всіх рівнів акредитації та форм власності, в тому числи студенти нашого технікуму. У програмі балу було представлено виступи кращих хореографічних колективів, сольних виконавців, майстер-класи з танців (падеграс, вальс, полька). Більше 400 учасників на паркеті дискотечно-виставкової зали міського Будинку культури отримали майстер-клас від керівника клубу спортивно-бального танцю «Авіа-денс» Євгена Броннікова.

Також відбулося щорічне нагородження кращих студентів подяками та грамотами міського голови та управління у справах сім'ї, молоді та спорту. 

Крім цього, за ініціативою Студентської ради Полтави, додатково був організований збір благодійних коштів серед студентів по вищим навчальним закладам, для чого у всіх навчальних закладах розміщуються благодійні скриньки. Зібрані гроші студенти на чолі із Костянтином Репалом та фахівцями управління у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради передали до відділення банку.

Просмотров: 646 |
Рейтинг: 5.0/1
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО