Адреса:

В тісному колі "Педагогічної майстерні"


У нашому стрімкому сьогоденні, перенасиченому всілякими подіями, переповненому потрібною й непотрібною інформацією, так важливо хоч на хвильку зануритися в атмосферу любові й добра, невимушеності й щирих посмішок. Саме такою вона була під час засідання «Педагогічної майстерні», яке пройшло 10 лютого 2016 р.


У тісному колі талановитих, цікавих, сучасних педагогів технікуму, із гарним почуттям гумору, пройшло невимушене обговорення важливих питань методичної майстерності викладача вищої школи.

 

Стільки цікавого ми почули з досвіду роботи Іщенко Л.С., викладача фізики! Це й про розроблені викладачем опорні конспекти, які так полегшують життя студентові, і про залучення вихованців до відкриття власних фізичних законів, про незвичайні мультимедійні презентації, які готують студенти та професійну орієнтацію вже з першого курсу через добір спеціальних завдань.
 

Викладачеві завжди кортить дізнатися, яким його бачать студенти, як сприймають вироблену педагогічну техніку, через що критикують і т. ін. Саме це й досліджувалося наступним доповідачем Василенко Л.Й., методистом технікуму.
 

Пацула А.Л., викладач іноземної мови, поділилася секретами того, як педагогові формувати позитивний імідж, без якого так важко досягнути професійного успіху.
 

А ще кожен отримав подарунок до Дня Святого Валентина – золотий горішок із крихітним сердечком усередині)))
 
Після перегляду відеосюжету про, здавалося б, буденні, але такі душевні речі, настрій наш остаточно покращився!

На завершення – ароматна кава, смачні тістечка й упевненість у тому, що професія педагога – найкраща!
Просмотров: 495 |
Рейтинг: 5.0/2
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО