Адреса:

Урок пам`яті "Герої не вмирають"


На виконання Указу Президента України від 11.02.2015 №69 "Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності й увічнення памяті Героїв Небесної Сотні" та відповідного листа Міністерства освіти і науки України, 18 лютого в Полтавському будівельному технікумі транспортного будівництва пройшов урок мужності, урок памяті "Герої не вмирають" до річниці акції протесту на Майдані, до Дня Героїв Небесної Сотні для студентів 1 курсу.


Організатори заходу Сидоренко В.Ф., Сидоренко О.В., Дугніст Л.П. проводячи захід, ставили за мету увачнення людської національної відваги, стійкості громадян, гідного шанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини.

 
На захід були запрошені учасники Революції Гідності, учасники акції протесту на Майдані:
депутат міської ради Юліан Матвійчук
 
та депутат обласної ради, кореспондент Алла Федорченко
 
які надали багато досить цікавої, конкретної інформації про всі дні Революції та особисті враження під час акцій протесту на Майдані.
 
Завершився захід запалюванням свічки памяті та вшануванням хвилиною мовчання загиблих учасників акцій протесту "Небесна Сотня" та намірами подальшої боротьби за краще майбутнє нашої держави.
Просмотров: 479 |
Рейтинг: 0.0/0
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО