Адреса:

Подяка від колег та успіхи наших випускників

Завжди приємно, коли роботу та зусилля наших викладачів оцінюють колеги та випускники. І, коли наші випускники, навчаючись вже в університеті, гідно представляють технікум, примножуючи його славу.

У Харківському національному автодорожньому університеті, з яким технікум співпрацює вже давно, є хороша традиція нагороджувати кращих студентів та їхніх викладачів грамотами і подяками. Цьогоріч однією з кращих в номінації «Відмінник ХНАДУ» стала наша випускниця дорожнього відділення Гунько Ірина (2017 р. випуску). 
Разом з цим ректорат університету вручив Диплом Полтавському будівельному технікуму «За найкращі показники у роботі по підготовці талановитих випускників для автомобільно-дорожньої галузі України» та окрему Грамоту викладачеві спецдисциплін Джиркінс Лілії Олександрівні за перемогу у номінації «Найкращі викладачі очима студентів-відмінників ХНАДУ».

Ми дякуємо колегам з Харківського університету за високу оцінку діяльності педагогічного колективу технікуму та бажаємо нашим випускникам подальших успіхів у навчанні та трудовій діяльності!
 

Просмотров: 357 |
Рейтинг: 0.0/0
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО