Адреса:

Пересувна фотовиставка «Обличчя передової»

З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи 21 листопада 2017 р. до читального залу бібліотеки завітала пересувна виставка Полтавського музею авіації і космонавтики авторських світлин військового журналіста, учасника бойових дій, представника пресцентру штабу АТО, підполковника Володимира Лазарєва.


Це вже третя виставка фоторобіт журналіста, пов’язана із трагічними подіями на Сході України. Дві перші відображали військовий побут, життя простих жителів на Донбасі, наслідки війни: людське горе та руїни. Третя ж – під назвою «Обличчя передової» – присвячена бійцям, які наближають мир і перемогу.




Демонструючи фото студентам, підполковник Лазарєв розповідав про долі тих, хто зображений на представлених 16 світлинах. 

Зустріч була організована за сприяння директора музею авіації та космонавтики імені Ю. Кондратюка полковника Пушкарьова А.М. та старшого наукового співробітника полковника Дружиніна С.В.

До речі, Полтавський будівельний технікум першим серед освітніх закладів міста та області прийняв у своїх стінах фотовиставку військового журналіста.

Просмотров: 395 |
Рейтинг: 0.0/0
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО