Адреса:

Перегляд документального фільму "Аеропорт"


26 травня в актовій залі технікуму відбувся виховний захід з переглядом документальної стрічки “Аеропорт”, про героїзм тих, кого назвали «кіборгами». Саме так почали іменувати оборонців Донецького аеропорту за невимовну витривалість, сміливість, самовідданість... Події картини вже стали історією: 242 дні оборони, постійні атаки ворога, втрати, розчарування...

В основі сюжету фільму – розповіді полковника військ спецпризначення з позивним Редут та його товаришів – бійців, волонтерів, журналістів.

«Той, хто воював, найбільше бажає миру», – кажуть автори і герої фільму. Обличчя та імена деяких захисників аеропорту приховані – сьогодні вони продовжують воювати. Під час стрічки військові коментують все: від деталей екіпірування й техніки до кожної важливої дії у боях. Не залишилась поза увагою волонтерська справа і підтримка дітей, які надсилали малюнки та листи.


Жоден із студентів технікуму, хто переглянув фільм про наших героїв, не залишився байдужим.

Коли бачиш такі картини, ще більше хочеться захищати свою країну. Хочеться робити усе для того, аби не продовжувалася ця страшна війна. Хочеться жити в мирі та спокої.

Просмотров: 545 |
Рейтинг: 0.0/0
 
 

Про нас!

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО