Адреса:

Павло Ісенко – герой півфіналу Кубка України з футболу

Студент ІІ курсу дорожнього відділення ПБТТБ (гр. 21Д), воротар ФК «Ворскла» Павло Ісенко вивів свою команду у фінал Кубка України, відбивши три з п’яти ударів післяматчевих пенальті. 



24 червня у Маріуполі відбувся футбольний матч за вихід у фінал Кубка України між «Ворсклою» та «Маріуполем». Основний час гри завершився результативною нічиєю (1:1), тому володаря другої путівки в фінал мала визначити післяматчева серія пенальті. За рішенням головного тренера біло-зелених Юрія Максимова замість воротаря молодіжної збірної України Дмитра Різника на поле вийшов 16-річний голкіпер Павло Ісенко, від якого залежала доля команди у турнірі. Юний гравець зробив три сейви на п'ять ударів і допоміг полтавцям вийти у фінал, ставши справжнім героєм цієї гри.

Нагадаємо, що Павло виступає за збірну України U-17, в складі якої він провів три матчі у відборі на чемпіонат Європи і не пропустив жодного гола та досі набирався досвіду в чемпіонаті України U-19 (у цьому сезоні на його рахунку п'ять матчів і один    пропущений гол).

Ми вітаємо нашого студента з вдалим дебютом в основному складі «Ворскли» і бажаємо подальших успіхів у спортивній кар’єрі!

Примітка. Фінальна гра Кубка України 2019/2020 відбудеться 8 липня у Харкові на ОСК «Металіст» проти київського «Динамо». Це буде другий фінал Кубка України в історії «Ворскли».


 

Просмотров: 658 |
Рейтинг: 1.0/1
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО