Адреса:

Науково-технічна конференція «Інновації в дорожній галузі»


До дня автомобіліста і дорожника, який відзначається в останню неділю жовтня, цикловою комісією професійно-практичної підготовки зі спеціальності «Будівництво, експлуатація і ремонт автомобільних доріг та аеродромів» за участю викладачів та студентів групи 41-Д і 45-Д була проведена науково-технічна конференція «Інновації в дорожній галузі».


Тема цієї конференції була обрана не випадково, тому що в нас час питання інноваційних технологій в дорожньому будівництві є надзвичайно актуальним. Незважаючи на кризовий стан в державі використання нових технологій в дорожньому будівництві поширюється і є економічно ефективним.
Мета конференції направлена на ознайомлення студентів з інноваційними технологіями в області вишукувань, проектування,  будівництва та ремонту доріг, формування необхідних знань і навичок для дипломного проектування і майбутньої професії.
Були розглянуті наступні питання:

1 Концепція Державної цільової економічної програми розвитку автомобільних доріг загального користування на 2013 – 2018 роки.

2 Лазерне сканування місцевості.

3 Застосування автоматизованої системи нівелювання.

4 Використання литого асфальтобетону при будівництві та ремонті автомобільних доріг.  

5 Регенерація дорожніх покриттів.

6 Геосинтетичні матеріали в дорожньому будівництві.

7 Мікроповерхнева обробка.

8 Досвід іноземних держав у використанні сучасних технологій будівництва доріг.

9 Дипломне проектування з використанням комплексу CREDO.

Конференція виявилася цікавою і корисною.

Виступ кожного учасника конференції супроводжувався показом презентацій і науково-пізнавальними фільмами. Доповіді підготовлені на достатньо високому науково-технічному рівні з використанням досвіду проходження студентами технологічної виробничої практики. Для підготовки питань використовувалися  матеріали з журналів «Автошляховик України», «Дорожня галузь» і Інтернет.

 

Просмотров: 702 |
Рейтинг: 5.0/1
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО