Адреса:

Наші учасники «Пара–BEST»

Цього року вже увосьме має відбутися конкурс краси і талантів «Пара–BEST» серед студентів коледжів та технікумів. І хоча через запроваджений карантин дату проведення заходу буде змінено, ми вирішили представити вам учасників конкурсу від технікуму. 
Знайомтеся – пара № 4 – Шевчук Максим та Дудка Оля.


Оля полтавка і дуже любить рідне місто. Вона переконана, що Полтава одне з найкрасивіших та найзеленіших міст України. У неї є дві пристрасті – це танці та машини. Згадуючи дитинство розповідає, що танцювати почала з чотирьох років. Переконана, що танці допомагають тримати себе у формі та додають позитиву, чого не вистачає у сучасному світі. А ось захоплення машинами допомогло обрати навчальний заклад. Оля стала студенткою Полтавського будівельного технікуму транспортного будівництва. Навчання подобається. І хоча вона навчається лише перший рік, вже мріє після закінчення навчання у технікумі отримати вищу освіту та стати інженером- організатором.
Максим одесит, однак приїхав до Полтави, щоб стати студентом Полтавського будівельного технікуму транспортного будівництва. Чому саме цей навчальний заклад обрав? Тому, що годинами із захопленням може говорити про машини! До того ж має знайомих, які схвально відгукувались про навчання у цьому технікумі. І зробивши свій вибір не розчарувався. Подобається навчатися, студентське життя насичене та цікаве. Подобається і Полтава. Хоча місто невеличке, у порівнянні з Одесою, та воно комфортне і затишне, переконаний хлопець. Максим досить активний і із задоволенням займається різними видами спорту: футболом, баскетболом, ММА та танцями.
З Олею він навчається на одному потоці. Обидва є активними учасниками студентського життя. І зраділи коли дізналися, що візьмуть участь у міському конкурсі краси і талантів «Пара–BEST». Тепер у Олі і Максима одна мрія на двох – перемога у конкурсі! А, щоб мрія збулася, вони натхненно працюють!


За інформацією 
Полтавського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Просмотров: 385 |
Рейтинг: 0.0/0
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО