Адреса:

Літературно-мистецький захід "З усмішкою по життю"

27 листопада в читальному залі технікуму відбувся літературно-мистецький захід, присвячений гумористам-ювілярам Остапові Вишні, Юрію Тимошенку та Юхиму Березіну.



ПБТТБ не залишився осторонь святкування 130-ої річниці з Дня народження славнозвісного письменника, творця жанру "усмішка", "короля українського тиражу" і нашого земляка Павла Губенка, відомого під псевдонімом Остап Вишня. Студенти та гості заходу мали можливість почути цікаві факти з життя письменника, переглянути уривки з телефільмів, знятих за творами автора, і послухати гумореску у виконанні Шевчука Максима. 

Але Полтавщина славна не лише талановитими письменниками, а й артистами-гумористами. Уродженцем нашого міста є один з найпопулярніших коміків ХХ століття - Юрій Тимошенко, про 100-річчя від Дня народження якого також говорили на заході. Разом зі своїм другом-однолітком одеситом Юхимом Березіним вони створили відомий на увесь Союз гумористичний дует, виступаючи під іменами Штепсель і Тарапунька. Присутні у залі дізналися про дитинство і юність Юрія Тимошенка, про знайомство з Юхимом Березіним та їхню дружбу довжиною у життя, про воєнні лихоліття та шалену любов глядачів, переглянули номери з репертуару дуету, кадри з кінофільмів, спогади їхніх сучасників та сьогоднішні інтерпретації образів Штепселя і Тарапуньки.
Цінність цього заходу визначається ще й тим, що наш технікум єдиний заклад в області, який відзначив столітній ювілей полтавця Юрія Тимошенка.

Захід підготували працівники бібліотеки технікуму, участь у ньому взяли студенти групи 11-Д: Ішмухамедов Олександр, Приходько Катерина та Шевчук Максим.
Пристутніми на святі були студенти груп 11-М та 21-Д і викладачі та працівники технікуму.

Просмотров: 299 |
Рейтинг: 0.0/0
 
 

Про нас!

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО