Адреса:

Екскурсія на М-03 Київ-Харків-Довжанський


16 жовтня студентами 3-х, 4-х курсів дорожнього відділення випала унікальна можливість здійснити екскурсію і ознайомитися з технологічним процесом капітального ремонту автомобільної дороги міжнародного значення М-03 Київ-Харків-Довжанський загальною протяжністю 44 км між Лубнами та Полтавою з використанням сучасних технологій будівництва.

Замовником являється УКРАВТОДОР. Реконструкція виконується за рахунок кредитних коштів наданих Світовим  банком. Підрядником, який виконує реконструкцію ділянки дороги, є  італійська компанія «Тодині Коструционні Дженералі С.п.А.», яка виграла тендер на це будівництво.

Екскурію на виробництво допоміг організувати випускник нашого технікуму, який в теперішній час займає посаду директора Полтавського облавтодору Іщенко Володимир Вікторович.
Після прибуття на трасу студентів нашого технікуму зустрів  Снітко Борис Михайлович, заступник резидента французької фірми  Egis International , що проводить контроль над  витратами кредитних коштів і нагляд над виконанням технологічних процесів. Борис Михайлович провів екскурсію по ділянках капітального ремонту автомобільної дороги.



Велике враження викликала організація дорожнього руху транспортних засобів на цій ділянці дороги, а також застосування найсучасніших ресурсів для виконання ремонтних робіт, зокрема:
– застосування новітнього технологічного транспорту;

– використання сучасних матеріалів у будівництві та капітальному ремонті автомобільної дороги;



– сучасна технологія  виконання будівельних та монтажних робіт.




Студентам та викладачам випала чудова можливість поспілкуватися з фахівцями  і виробничниками та отримати вичерпні відповіді на поставлені запитання.
Під час проведення екскурсії майбутні фахівці відвідали лабораторію ДБМ,

склади будівельних конструкцій та матеріалів, базу будівельної техніки,

а також пересувні італійські заводи  АБЗ і ЦБЗ.

Проведена екскурсія дала можливість розширити кругозір майбутнього техніка – дорожника, набути знання з використання найсучасніших технологій у дорожній галузі, почерпнути досвід їх використання у іноземних фахівців, а також дозволила студентам нашого технікуму відчути на собі всю відповідальність за обрану спеціальність і подальшу професійну діяльність.

 

Просмотров: 577 |
Рейтинг: 4.6/5
 
 

Новий сайт коледжу

Нова Пошта

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО