Адреса:

70 річниця Перемоги


З 7 по 9 травня 2015 року студенти та викладачі Полтавського будівельного технікуму транспортного будівництва взяли участь у заходах, присвячених 70-ій річниці Перемоги.

07.05.15 о 13.50 в актовій залі ПБТТБ відбулося літературно-музичне свято до Дня Перемоги, в ході якого виступили представники Ради ветеранів Ленінської м.Полтави Ради Кривенко Олексій Семенович та Неділько Микола Дмитрович.

08.05.15 студенти перших курсів взяли участь у військово-патріотичному святі, присвяченому Дню памяті та примирення і Дню перемоги над нацизмом в Європі.

09.05.15 працівники та студенти технікуму взяли участь у покладанні квітів біля Вічного вогню на Меморіалі Солдатської Слави з нагоди 70-ї річниці Перемоги.
В цей день студенти групи 36-М (керівник Ковшик К.О.) допомагали здійснювати патрюлювання підрозділу міліції біля Меморіалу.
Студенти-волонтери технікуму здійснювали допомогу ветеранам м. Полтави під час святкування та їх привітання. Волонтерську роботу в технікумі вже не перший рік очолює студент групи 31-О Саратов Вадим, який організував і провів цю роботу разом зі студентами перших-других курсів.

Просмотров: 469 |
Рейтинг: 1.0/1
 
 

Про нас!

Пошук по сайту

Рекомендуємо

УВАГА

Зворотній зв'язок

Статистика

Проверить тИЦ и PR
Онлайн всього: 7
Гостей: 7
Користувачів: 0

МОН України

Гарячі лінії

УКЦ/ДСЯО